Grafika Tadeusza Iskierko w sali morskiej Tatusza Głównomiejskiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia obraz przedstawiający Zamek Królewski w Warszawie Tadeusza Iskierko na wystawie w Ratuszu Głównego Miasta 1977 r.