[Afisz. Incipit] Wystawa malarstwa i grafiki okręg zpap katowice 2-24 kwietnia 1966 r. ... - Biuro Wystaw Artystycznych (Sopot).; Związek Polskich Artystów Plastyków (Sopot : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wystawie w Pawilonach Wystawowych BWA przy Molo w Sopocie.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.