Skarby Biblioteki Gdańskiej Polskiej Akademii Nauk w portalu Polska.pl Biblioteka Gdańska PAN, NASK. (NASK, 2009)
Prezentacja pracowni zbiorów specjalnych BG PAN oraz przewodnik, jak korzystać z oprogramowania FSI Viewer i pokaz jego mozliwości.