Skarby Biblioteki Gdańskiej Polskiej Akademii Nauk w portalu Polska.pl - Biblioteka Gdańska; Naukowa i Akademicka Sieć Komputerowa (Gdańsk : NASK, 2009)
Prezentacja pracowni zbiorów specjalnych BG PAN oraz przewodnik, jak korzystać z oprogramowania FSI Viewer i pokaz jego mozliwości.
O Bibliotece Gdańskiej PAN (16 min.). Prezentacja narzędzia powiekszającego oraz techniki 3D (8 min.)
DVD-Video.
Keywords: Biblioteka Gdańska -- zbiory specjalne; Grafika komputerowa