Śmierć wyśpiewana, czyli podróż zimowa - Łukasiewicz, Jacek (1934-2021).; Barańczak, Stanisław (1946-2014). (1995)
Recenzja książki : Podróż zimowa : wiersze do muzyki Franza Schuberta / Stanisław Barańczak. Poznań, 1994.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Barańczak, Stanisław -- (1946-2014).; Książki -- recenzje -- 1990-.