[Afisz. Incipit:] Powiatowy Związek Gminnych Spółdzielni "Samopomoc Chłopska" ... urządzają ... Jarmark powiatowy w Sztumie. (Malbork : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o jarmarku 18-20 grudnia.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Targi i wystawy; Sztum (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne