[Afisz. Incipit] Powszechna Spółdzielnia Spożywców - Dział Społeczno-Samorządowy prowadzi ... wypożyczalnię sprzętu gospodarstwa domowego we Wrzeszczu ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią ogłoszenia.