Ex Libris W. M. van den Heuvel van Wijngaarden / A. - Acket, Désiré (1905-1987) ([wydawca nieznany], 1967)
Na prostokątnym tle, w owalu kobieta z koszem winogron na plecach, obok krzaczek winorośli. Napis wokół: Ex Libris W. M. van den Heuvel van Wijngaarden. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.