Obwieszczenie [Inc.:] Magistrat Policyi Miasta Stołecznego Warszawy Uwiadomia Obywatelów [...] = Avertissement [Inc.:] Le Magistrat de Police de la Ville de Varsovie fait savoir à tous les Citoyens [...] : dan na Sessyi Magistratowey, Dnia 25 Lipca 1807 / Leskiewicz, Mikorski. - Leśkiewicz, I. ([s.n.], 1807)
Druk ulotny - obwieszczenie dot. zasad korzystania z kwater przez wojsko, z 25 lipca 1807.