[Afisz. Incipit] Koncert Symfoniczny ... Zygmunt Latoszewski dyrygent Maria Fołtyn śpiew ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 1.07.1955 w sali Państwowego Teatru Wybrzeże w Gdyni oraz 2.07.1955 w auli Politechniki Gdańskiej.