Ex Libris Wojciecha I Bogny Jakubowskich [Stefania Dretler-Flin]. - Dretler-Flin, Stefania (1909-1994) (1974)
Przedstawia w szerokim obramowaniu stylizowany krucyfiks, wokoło napis: Ex Libris Wojciecha I Bogny Jakubowskich.