Ex Libris Wojciecha I Bogny Jakubowskich - Dretler-Flin, Stefania (1909-1994).; Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Jakubowska, Bogna (1939- ). ([S. l., 1974)
Przedstawia w szerokim obramowaniu stylizowany krucyfiks, wokoło napis: Ex Libris Wojciecha I Bogny Jakubowskich.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie, data wg inw. zbioru ekslibrisów.