Józef Bliziński - Pan Damazy Jujka. - Jujka, Zbigniew (1935-2019) (Teatr Wybrzeże, 1983)
Plakat przedstawienia. Przestawia na żółtym tle rysunek pary trzymającej się za ręce pośród kwiatów i banknotów, w kobiercu także karta z napisem: 700 lat Sopotu.