[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Zakład Uprawy Tytoniu P.M.T. w Grudziądzu Fermentownia w Sadlinkach urządza ... wielką zabawę wiosenną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie bez daty.