[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Zakład Uprawy Tytoniu P.M.T. w Grudziądzu Fermentownia w Sadlinkach urządza ... wielką zabawę wiosenną ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie bez daty.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Bale (zabawy taneczne); Sadlinki (woj. pomorskie, pow. kwidzyński, gm. Sadlinki); Druki ulotne