Danzig. Partie am Langenmarkt. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1920)
Przedstawia Długi Targ, na pierwszym planie Fontanna Neptuna, około 1930 roku.
Data według przedstawenia i korespondencji na awersie.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Długi Targ (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- karty pocztowe