Językowe rytuały pierwszomajowe - Miodek, Jan (1946- ).; Dytman-Stasieńko, Agnieszka (2007)
Recenzja książki: 1 Maja w PRL : ideologia, rytuał, język / Agnieszka Dytman-Stasieńko. Wrocław, 2006.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.