[Afisz. Incipit:] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku ... / Kazimierz Sankowski. - Sankowski, Kazimierz ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie przymusowego ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie w okresie 1-25.02.1956 r. na terenie powiatu malborskiego.