[Afisz. Incipit:] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku ... - Sankowski, Kazimierz (Malbork : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz z tekstem zarządzenia w sprawie przymusowego ochronnego szczepienia psów przeciw wściekliźnie w okresie 1-25.02.1956 r. na terenie powiatu malborskiego.
Keywords: Wścieklizna -- zwalczanie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.