Kobiety nie bij nawet kwiatem - Hibner, Maciej (1931- ).; Centrala Wynajmu Filmów (Warszawa). Ekspozytura (Gdańsk). (Gdańsk : CWF, 1967)
Plakat przedstawia mężczyznę z kwiatkiem i cztery kobiety. Nazwisko autora w lewym dolnym rogu.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na plakacie.
Na plakacie dodatkowe informacje: miłosne przygody współczesnego Don Juana w komedii filmowej, reżyseria Zdenek Podskalsky.
Keywords: Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Film czechosłowacki; Plakat; Plakaty -- 1945-1990.