[Afisz. Incipit] W dniu 27.VIII. 1950 r. o godz. 11 Komenda Ogólnopolskiego Kursu Instruktorów ... urządza na Molo w Sopocie regaty ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o regatach modeli pływających w Sopocie, 1950 rok.