[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Biorąc pod uwagę smutne doświadczenie ... - Elbląg (Polska). Zarząd Miasta (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z zaleceniami co do wodociągów i kanalizacji.
Pod tekstem: Prezydent Miasta (-) Ryszard Pstrokoński.
W prawym górnym narożniku: Elbląg, dnia 24. X. 1947 r.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Druki ulotne -- 1945-1970.