[Kazimierz Koźniewski - pisarz] / fotografia Jan Antoni Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia Kazimierza Koźniewskiego na spotkaniu literackim, luty 1979 r.