Ex Libris Władysława Skoczylasa [Kazimierz Wiszniewski]. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) (1932)
Przedstawia kompozycję florystyczną, na jej tle napis: Ex Libris Władysława Skoczylasa. Sygn. odręcznie przez aut. pod kompoz.