Ogloszenie opierajac sie na ustawie sanitarnej [...] / H. Chmielewski. - Chmielewski, Heliodor (1911-1981). (Kwidzyn : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o nakazie uprzątnięcia nieczystości.
Brak pol. znaków.
Keywords: Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- źródła