Ex - Libris Tadeusza Solskiego we Lwowie / R. Mękicki. - Mękicki, Rudolf (1887-1942) ([wydawca nieznany], 1917)
Otwarta książka, u góry z lewej strony napis: Ex - Libris niżej herb miasta Lwowa, po prawej w ozdobnej ramce: Tadeusza Solskiego we Lwowie, niżej ryte nazwisko autora i data.