[Afisz. Incipit] Odezwa : straszliwa kleska powodzi dotknela ... (Elblag : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z odezwą nawołującą do wpłat na ofiary powodzi z 29.03.1947 r.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.