Friedrich Wilhelm Kraft der Heil. Schrift Doctor, erster Pastor der Ober Pfarrkirche St. Marien und E. E. Ministerii Senior in Danzig / J. C. Sysang. - Sysang, Johann Christoph (1703-1757) (1755)
Przedstawia portret w ujęciu 3/4 na tle biblioteki i kotary gdańskiego teologa i pastora Friedricha Wilhelma Krafta (1712-1758).