500 Jahrfeier des Bestehens des St. Jacob-Hospitals am Juni 26. Juni 1932. ([S.l. : s.n.], 1932)
Druk z programem obchodów 500. lecia istnienia Szpitala św. Jakuba w Gdańsku.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Kościół św. Jakuba (Gdańsk, Polska).; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne