[Afisz. Incipit:] Na żądanie publiczności tylko 3 razy! Operetka Jana Straussa Zemsta Nietoperza w pełnych dekoracjach i kostiumach ... ([wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o przedstawieniu 1-3.09.1955 r. w Operze Leśnej w Sopocie.