[Afisz. Incipit:] Calonocna wielka zabawa taneczna odbedzie sie dnia 10 listopada 1945 w sali Domu Kultury. (Darłowo : [wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o zabawie.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Bale (zabawy taneczne); Darłowo (woj. zachodniopomorskie, pow. sławieński, gm. Darłowo); Druki ulotne