Ex Libris Oli i Janusz Kuśnierzów : A Twardowski; Witam bracie! To mówiąc bieży obcesem: Cóż to czyliż mnie nie znacie? Jestem Mefistofelesem / Andrzej Buchaniec. - Buchaniec, Andrzej (1944- ). (1973)
W obramowaniu diabel z rulonem pod pachą, u góry, w lewym rogu napis: Ex Libris Oli i Janusz Kuśnierzów. Wzdłuż krawędzi cytat z ballady Mickiewicza: A Twardowski; Witam bracie! To mówiąc bieży obcesem: Cóż to czyliż mnie nie znacie? Jestem Mefistofelesem.