Ex Libris Oli i Janusz Kuśnierzów : A Twardowski; Witam bracie! To mówiąc bieży obcesem: Cóż to czyliż mnie nie znacie? Jestem Mefistofelesem - Buchaniec, Andrzej (1944- ).; Kuśnierz, Aleksandra; Kuśnierz, Janusz (1973)
W obramowaniu diabel z rulonem pod pachą, u góry, w lewym rogu napis: Ex Libris Oli i Janusz Kuśnierzów. Wzdłuż krawędzi cytat z ballady Mickiewicza: A Twardowski; Witam bracie! To mówiąc bieży obcesem: Cóż to czyliż mnie nie znacie? Jestem Mefistofelesem.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.