Budujemy kościół Matki Boskiej Częstochowskiej przy Akademii Medycznej. ([wydawca nieznany], 1985)
Karta/cegiełka (?) informująca o budowie kościoła na ul. M. Curie-Skłodowskiej prowadzącej do Akademii Medycznej w Gdańsku. Na karcie przedstawiono projekt świątyni.