Budujemy kościół Matki Boskiej Częstochowskiej przy Akademii Medycznej. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1985)
Karta/cegiełka (?) informująca o budowie kościoła na ul. M. Curie-Skłodowskiej prowadzącej do Akademii Medycznej w Gdańsku. Na karcie przedstawiono projekt świątyni.
Data i miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.