[Stanisław Hebanowski i Stanisław Michalski podczas Dni Gdańska] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dyrektora Teatru Wybrzeże Stanisława Hebanowskiego i aktora Stanisława Michalskiego przy stoliku w klubokawiarni, 1979 r.