[Stanisław Hebanowski i Stanisław Michalski podczas Dni Gdańska] - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia dyrektora Teatru Wybrzeże Stanisława Hebanowskiego i aktora Stanisława Michalskiego przy stoliku w klubokawiarni, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: W czasie Dni Gdańska, Kluby Międzynarodowej Prasy i Książki przedstawiły bogaty program, wśród proponowanych ofert znalazły się między innymi filmy, koncerty, spotkania z ciekawymi ludźmi.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem i przedstawienia.
Keywords: Hebanowski, Stanisław -- (1912-1983) -- fotografie; Michalski, Stanisław -- (1865-1949) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie