Precz z tzw. "układem ogólnym" - zmową ludobójców imperialistycznych przeciw ludzkości i pokojowi! : (Wytyczne do przemówienia na zebraniach protestujących). (Gdańsk : [s.n.], 1952)
Propagandowa ulotka.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.