[Afisz teatralny. Incipit] Theater in Danzig. Heute Montag, den 4. Oktober 1824. Zum Beschluß. Die schöne Müllerin. Eine komische Oper in 3 Aufzügen nach dem Italianischen. Die Musik ist von Paisillo. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1824)
Afisz przedstawienia "Die schöne Müllerin. Eine komische Oper in 3 Aufzügen" z muzyką Giovanni`ego Paisiello.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Paisiello, Giovanni -- (1740-1816).; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne