Od Wajdy do Komasy. Cz. 1 - Hollender, Barbara (1956- ).; Prószyński Media (Warszawa : Prószyński Media, 2014)
Zbiór szkiców o 30 polskich reżyserach filmowych.
U dołu s. tyt. dawna nazwa wydaw.: Prószyński i S-ka.
Keywords: Reżyserzy filmowi -- Polska -- 1945-.; Kino polskie -- 1945-1960 -- historia i krytyka; Kino polskie -- 1960-1990 -- historia i krytyka; Kino polskie -- 1990- -- historia i krytyka