Júlia Könyve / SB. - Stettner, Bela (1928-1984) (1961)
Siedząca na krześle kobieta, obok stoją dwie dziewczynki, wzdłuż krawędzi napis: Júlia Könyve. Sygnatura artysty monogram SB w obrębie kompozycji.