[Głowa szlachcica z podgoloną czupryną] / N. - Norblin de la Gourdaine, Jean-Pierre (1745-1830) (1778)
Przedstawia twarz mężczyzny w profilu 3/4. Rzadkie włosy na czubku głowy, orli nos, rzadki zarost.