Exlibris Cassubiana Edmund Puzdrowski / [Stasys Eidrigevicius]. - Eidrigevičius, Stasys (1949- ). (1971)
Przedstawia głowę umieszczoną na postumencie z napisem: Exlibris Cassubiana Edmund Puzdrowski, niżej Gryf Kaszubski, po bokach po trzy głowy, z których te z lewej strony przesyłają fale przechodzące przez głowę na postumencie do głów z prawej. Pod wyobrażeniem autograf aut. i data.