[Afisz teatralny. Incipit:] Scena Młodzieżowa przedstawia baśń Jana Chrystiana Andersena ... Zagubiony elf / Państwowy Teatr Lalek w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i reżyseria: Olga Totwen, scenografia: Ewa Totwen, muzyka: Tadeusz Kierski, kier. literacki: Lech Bądkowski.