Aus Danzigs Vergangenheit Ansicht der alten Wallstrecke von Bastion Roggen bis Bastion Ochs. (1913)
Przedstawia drogę wzdłuż bastionów Ogrodowego (Roggen) i Wół (Ochs) w kierunku pływalni wojskowej, 1913 r.