Słownik zawierający wszystkie wyrazy pospolite i potrzebnieysze właściwe. ([S.l. : s.n., 1810)
Słownik grecko-polski.
Tyt. nagł., druk dwuszpaltowy.
Opis na podstawie egz. uszkodzonego (słownik grecko-polski A - X).
Keywords: Język grecki -- słowniki polskie