[Zaproszenie. Incipit] Antike Festung in Unteritalien / Vereinigung der Freunde des humanistischen Gymnasiums in Danzig. ([wydawca nieznany], 1928)
Karta informująca o wykładzie 15.12.1928 r. w sali Politechniki Gdańskiej.