[Zaproszenie. Incipit] Antike Festung in Unteritalien - Vereinigung der Freunde des humanistischen Gymnasiums (Gdańsk). (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Karta informująca o wykładzie 15.12.1928 r. w sali Politechniki Gdańskiej.
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Towarzystwa -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne