Natürliche Abbildungen der merckwürdigsten Amphÿbien nach ihren Geschlechtern Fortgesezt von *.*. - Borowski, Georg Heinrich (1746-1801); Lange, Gottlieb August ( -1799?) (bey G. A. Lange, 1783)
Album ręcznie kolorowanych miedziorytów przedstawiających ryby, płazy i gady.