Natürliche Abbildungen der merckwürdigsten Amphÿbien nach ihren Geschlechtern - Borowski, Georg Heinrich (1746-1801).; Lange, Gottlieb August ( -1799?). (Berlin : bey G. A. Lange, 1783)
Album ręcznie kolorowanych miedziorytów przedstawiających ryby, płazy i gady.
Wyd. podany za cytowanym źródłem.
EROMM online